KONZULTÁCIÓ


Kedves Kezeltjeim és érdeklődő Látogatóim!
Bár rendelésem szünetel, de lehetőség van arra, hogy VIDEÓ KONZULTÁCIÓN keresztül elérjenek a CMC Déli Klinikán keresztül. (Jelentkezzen ls kövesse a bejelentkezési lépéseket)

JELENTKEZÉS

rendelésem

Kedves Kezeltjeim és érdeklődő Látogatóim! Tekintettel a koronavírus okozta helyzetre, az látszott felelős magatartásnak, hogy betegeim érdekében rendelésemet átmenetileg szüneteltessem.
Kérem megértésüket és a helyzet javulása esetén természetesen újra indítom a rendelésemet, amiről értesíteni fogom az oldal látogatóit. Sűrgős esetben kérem írja meg kérését az alábbi e-mail címre, válaszoni fogok: pappjanosdr@gmail.com Köszönöm megértésüket, jó egészséget kívánok! 
 Prof. Dr. Papp János  

iratkozzon fel betegségmegelőző cikkeimre !

A FEÍRATKOZÁS UTÁNI ELSŐ VIZSGÁLAT DÍJÁBÓL 5% KEDVEZMÉNYT KAP

RÁK MEGELŐZÉS

Egészségtudatos életmód
Rendszeres ellenórzés 
Vizsgálatok
Korai szakaszban történő felismerés 
Kezelés
Követés

BŐVEBBEN

röviden a rendelésről

Gasztroenterológiai és belgyógyászati rendelésemen  széleskörű vizsgálati lehetőségeket teremtettem. 

BŐVEBBEN 

miben tudok segíteni

ami a legfontosabb

Betegség megelőzés: akkor is keresse meg orvosát előre ütemezett időszkokban, ha úgy érzi minden rendben van egészségével.

gyors segítség

Ha hirtelen szokatlan emésztőrendszeri panasza van és nem tud rendelési időmig várni, telefonon is kereshet.

egészség megőrzés

Megfoghatatlan tanácsnak tartom azt, hogy éljen egészségesen. Először kezdje azzal, hogy figyelembe vesz néhány szempontot és ennek alapján kezdje el megváltoztatni életmódját.

betegségeről szakszerűen

Válogassa meg mit olvas  és kitől. Milyen tanácsokat fogad el betegségével kapcsolatban. Az orvos hivatása az ember egészségének megtartása vagy helyreállítása.

Labor vizsgálatok

Az ember egészségi állapotának felméréséhez a megfelelő labor vizsgálatok hozzátartoznak, amit én nagyon fontosnak tartok és felkészítettem rendelésemet erre is.

műszeres vizsgálatok

Ma már a legmodernebb műszertechnika áll rendelkezésre az emésztőrendszer vízuális vizsgálatára, ami én is felhasználok a rendelésemen.

VIZSGÁLATI ÁRAK

A különböző rendelési helyszíneken más-más diagnosztikai tenhcnika áll rendelkezésemre. Ennek megfelelően határoztuk meg a vizsgálati díjakat is.

SAJÁT RENDELŐ

RÉSZLETES LISTA

SZENT FERENC EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT

RÉSZLETES LISTA